Track Diesel hat die Produktion eingestellt

Heute erreicht mich die Nachricht, das die Produktion der Track Diesel eingestellt wurde. Als Gründe werden wirtschaftliche Schwierigkeiten angegeben. Im folgenden die Bekanntmachung von Erik Vegt auf Niederländisch und Englisch. NEDERLANDS Beste lezer, potentiële Track klant of informatie aanvrager. Via deze weg willen wij jou laten weten dat ons product staat als een huis. Onze doelen zijn bereikt en er al meer kilometers afgelegd zijn. Dit is meer dan wij ooit voor mogelijk hebben gehouden. (300000 plus km). Maar helaas door economische problemen in Europa, het failliet gaan van een aantal van onze toeleveranciers, het wegvallen van onze investeerders (dit mede door de slechte economische situatie in Europa), en te weinig klanten , zijn wij genoodzaakt om te stoppen met alle activiteiten van ons bedrijf. Wij zijn niet failliet. Maar wij kunnen gewoon weg op dit moment niet verder financieel gezien . Dit betekend niet dat alles verloren is maar voor nu komt er een eind aan het avontuur. Wij zullen stoppen met onze PR activiteiten, zijn reeds gestopt met de productie, en heffen onze BV op. Een mooi Nederlands product gaat de koelkast in en hopelijk komt er een beter tijd om het weer op te starten. Klanten bedankt voor jullie vertrouwen. Jullie hebben moeite gedaan om een Track aan te schaffen en er tevens voor gezorgd dat ons product op de internationale kaart staat. Dat met een wereldrecord op de Texas mile, een eerste levering aan de Amerikaanse defensie, klanten in America, Canada, Iceland, Duitsland, Engeland, Nederland etc etc. Erik Vegt eigenaar van Track Dieselmotorfietsen Nederland ENGLISH Dear reader, potential customer or information applicant at Track Dieselmotorcycles. With this writing we have to let you know that our product has proven itself in time. We have proven this with a huge combined mileage on all bikes sold and happy customers. But however the positive result , due to the bad European economy, bankruptcy of some of our parts producers, loss of investors, and despite large requests but not enough customers to do the job, we are forced to shut down. We will stop our PR efforts, have already stopped our production, and will end the company as a legal entity. A nice and technically solid Dutch product will leave the market for now. And we hope better times for our products will arrive in time. Dear Customers, we thank you for your trust in our company and product. You have made Track what it is today. You have put this motorcycle on the international map. This with a Texas mile world record, military purchase and customers in America, Canada, Iceland, Germany, England, Holland, etc etc. Erik Vegt owner of Track Dieselpowered Motorcycles NL Diese Mitteilung hat Erik Vegt am 29.7.2012 hier online gestellt: http://www.dieselmotorfiets.nl/nieuws/